Problemen hebben in veel gevallen een sociaal en een psychisch karakter. Psychosociaal therapie is ervoor bedoeld om deze problemen samen met de cliënt op te lossen.

Een psychosociaal therapeut zal je stap voor stap beter leren kennen en je situatie goed in kaart brengen. Daarna zal hij samen met jou, de problemen verkennen en zoeken naar oorzaken en oplossingen.

Binnen Studium Zeeland is Carla van Rekum geregistreerd therapeut. Zij is ingeschreven in het RBCZ-register als Registertherapeut BCZ®. Haar licentienummer is 220362R.

Ook is Carla lid van de beroepsvereniging NVPA, aan dit lidmaatschap worden hoge eisen gesteld. Het NVPA is een veelzijdige en dynamische beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten. Kwaliteit in therapie en begeleiding staat bij ons centraal. Je kunt hier op de folder klikken van de NVPA voor meer uitleg over psychosociaal therapie:

https://www.studiumzeeland.nl/wp-content/uploads/2022/11/DEF02_4Kleurenfolder-NVPA3-22-09-2022-def-1.pdf

Voor regelingen rondom vergoedingen verwijzen we u graag naar de website van zorgwijzer.nl https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychosociale-therapie